KUUSAMO LOMA-ASUNNOT

Mökki tai huvila, Rinnetie 1 b, 93830, Kuusamo

tupakeittiö+3mh+kodinh.h.+pesuh.+sauna+erill.wc Kuusamo Rinnetie 1 b

Tunnelmallinen kelohuvila Huttulammen alueella, josta vain parin kilometrin matka Rukan keskustaan. Avara tupa keittiöineen, kolme makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone/saunaosasto vaativammankin lomailijan tarpeisiin. Moottorikelkkareitit ja hiihtoladut kulkevat lähistöltä. Tervetuloa tutustumaan! Varaa oma esittelyaika 044 897723 [email protected]
Asuinpinta-ala m2: 128.0m²
Energialuokka:
Hinta: 265 000 €
Vuokra:
Lomahuoneisto, Purnujärventie 2, 93830, Kuusamo

3 h + k Kuusamo Purnujärventie 2

Rauhallisella sijainnilla oleva lomahuoneisto lähellä Rukaa Purnujärventiellä. Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja lisäksi tilava parvi, josta mukavasti lisää nukkumatilaa. Luonnonläheinen ympäristö tarjoaa oivat mahdollisuudet monenlaiseen liikkumiseen. Asukkailla myös rannan- ja veneenkäyttö oikeus läheisellä Purnujärvellä.

Asuinpinta-ala m2: 73.0m²
Energialuokka: A2007
Hinta: 95 000 €
Vuokra:
Mökki tai huvila, Kierätie 25, 93830, Kuusamo

5h+k+khh+ph+s+wc x 2+vh+lasitettu kuisti Kuusamo Kierätie 25

HARVOIN TARJOLLA! Erinomaisella sijainnilla lähellä Rukan koulua ja kauppaa Kuusamon Hirsitalon lamellihirrestä rakennettu omakotitalo, joka soveltuu hyvin myös vapaa-ajankäyttöön. Kolme makuuhuonetta, harrastehuone, olohuone, keittiö/ruokailutila, tilava kodinhoito/saunaosasto, erillinen wc, tilava vaatehuone ja lasitettu terassi, jossa infrapunalämmittimet.
Tilava eteisaula, oleskelutiloissa korkea sisäkatto tuo valoa ja avaruutta. Keittiössä leivinuuni ja olohuoneen puolella varaava takka antavat mukavasti lämpöä ja tunnelmaa talvi-iltoina.
Lämmin iso autotalli ja varasto, lisäksi autokatos. Tontilta pääset suoraan vaikka moottorikelkkailemaan tai kävellen pistäytymään kaupalla.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Asuinpinta-ala m2: 154.0m²
Energialuokka:
Hinta: 299 000 €
Vuokra:
Mökki tai huvila, Pitkälahdenvaarantie 11 B, 93830, Kuusamo

Kuusamo Pitkälahdenvaarantie 11 B

Honkarakenteen pyöröhirrestä valmistama loma-asunto Virkkulan kylässä Porontimajärven rannalla. Huolella pidetty mökki kätkee sisäänsä tupakeittiön, kaksi makuuhuonetta, sauna/kylpytilat sekä tilavan parven, jossa makuuhuone. Isolta terassilta voit ihailla upeita Rukan tunturimaisemia. Matkaa Rukan hiihtokeskukseen 15 km.
Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Asuinpinta-ala m2: 85.0m²
Energialuokka:
Hinta: 139 000 €
Vuokra:
Mökki tai huvila, Erkkolantie 3 C, 93700, Kuusamo

2 mh, tupak, wc, ph, s Kuusamo Erkkolantie 3 C

Etsitkö aitoa mökkitunnelmaa järven rannalta? Tässä olisi kodikas Kuusamon Hirsitalojen lomakoti upeissa maisemissa, omassa rauhassa Mustajärven rannalla. Omalla mökillä voit viettää aikaa ja unohtaa kiireet. Voit hengähtää ja mielesi rauhoittuu maisemaa katsellessa. Mökillä on palju, rantasauna ja autotalli, rannassa on mahtava laavu iltanuotiolle. Isolla terassilla voit nauttia auringosta ja kylpeä paljussa. Mökki sisältää tupakeittiön, tilavan makuuhuoneen, työhuoneen, erottelevan wc:n, pesuhuoneen ja saunan sekä varastotilan ja pannuhuoneen. Täällä on valoa ja mökkitunnelman taikaa! Varaava takka/leivinuuni tuo lämpöä syys- ja talvi-iltoihin. Tuvan ikkunasta näkyy rauhoittava järvimaisema.
Rantasauna on perinteinen puilla lämmitettävä ja vesi kuumenee padassa samalla kun kiuas lämpenee. Saunan jälkeen voit pulahtaa uimaan järven syleilyyn.
Tässä on hirsinen piilopirtti , jossa voit viettää ikimuistoisia hetkiä koko perheen ja ystävien kera. Pihapiirissä on myös paljon säilytystiloja ja koirankoppi.
Täältä saat järvestä kalaa ja marjat sekä sienet saa heti pihapiiristä ja lähimetsästä.
Tervetuloa tutustumaan!

Asuinpinta-ala m2: 80.0m²
Energialuokka:
Hinta: 165 000 €
Vuokra:
Mökki tai huvila, Kemijärventie 393 D, 93830, Kuusamo

Kuusamo Kemijärventie 393 D

HARVOIN TARJOLLA! Takkusalmella kalaisan Ala-Kitkajärven rannalla Kuusamon Hirsitalojen valmistama viihtyisä ja hyvin pidetty loma-asunto ympärivuotiseen käyttöön. Kauniin luonnon ympäröimässä loma-asunnossa on avarat ja valoisat tilat; alakerrassa oleskelutilat, keittiö, makuuhuone, kodinhoitohuone ja saunatilat, sekä erillinen wc. Parvella lisää nukkumatilaa useammallekin henkilölle. Alkuperäisissä piirustuksissa ollut kaksi makuuhuonetta, joista toinen on muutettu oleskelutilaksi.
Loma-asunnon lisäksi tontilla on piharakennus, jossa on aitta, varasto ja kompostoiva puucee. Lisäksi löytyy puuliiteri ja viihtyisä kota. Kiinteistö on liitetty kunnan vesi- ja viemäriverkkoon, joten lomasi voit viettää huolettomasti.
Täältä on helppo lähteä Rukalle laskettelemaan tai Riisitunturille ja Karhunkierrokselle vaeltamaan. Rukalle hurautat asfalttitietä pitkin autolla vartissa ja lähikauppaan Käylään viidessä minuutissa.
Tervetuloa tutustumaan kohteeseen, varaa henkilökohtainen esittelyaika!

Asuinpinta-ala m2: 76.0m²
Energialuokka:
Hinta: 225 000 €
Vuokra: