KUUSAMO MYYNTIKOHTEET

Omakotitalo, Kierätie 25, 93830, Kuusamo

5h+k+khh+ph+s+wc x 2+vh+lasitettu kuisti Kuusamo Kierätie 25

HARVOIN TARJOLLA! Erinomaisella sijainnilla lähellä Rukan koulua ja kauppaa Kuusamon Hirsitalon lamellihirrestä rakennettu omakotitalo, jossa tilaa isommallekin perheelle. Kolme makuuhuonetta, harrastehuone, olohuone, keittiö/ruokailutila, tilava kodinhoito/saunaosasto, erillinen wc, tilava vaatehuone ja lasitettu terassi, jossa infrapunalämmittimet. Tilava eteisaula, oleskelutiloissa korkea sisäkatto tuo valoa ja avaruutta. Keittiössä leivinuuni ja olohuoneen puolella varaava takka antavat mukavasti lämpöä ja tunnelmaa talvi-iltoina. Lämmin iso autotalli ja varasto, lisäksi autokatos. Tontilta pääset suoraan vaikka moottorikelkkailemaan tai kävellen pistäytymään kaupalla. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!
Asuinpinta-ala m2: 154.0m²
Energialuokka:
Hinta: 285 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Päiväniementie 31, 93830, Kuusamo

6h+k+s Kuusamo Päiväniementie 31

Tarjolla Kuusamon Päiväniemen kylässä vuonna 1983 rakennettu 1-kerroksinen puurakenteinen omakotitalo ja autotalli/varastorakennus, jotka myydään purkukuntoisina. Tilan pinta-ala on 0,4553 ha. Kiinteistöllä sähkö- ja vesiliittymät.

Asuinpinta-ala m2: 178.0m²
Energialuokka:
Hinta: 28 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Kierätie 2, 93830, Kuusamo

4h+k+kylpyh.+sauna+kodinh.+2 erill.wc+aula Kuusamo Kierätie 2

Loistavalla sijainnilla Rukan omakotitaloalueella järeä Suomi kivitalo. Alakerrassa tilava keittiö/olohuone, kodinhoitotila, sauna/kylpytila ja wc. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, wc ja iso oleskelutila. Erillinen autotalli, lämmin varasto ja varaston alla kellaritilat. Erinomainen kohde lapsiperheelle, sillä päiväkotiin vain 100 metriä, ala-aste ja yläaste 500 metrin päässä. Rukan laduille ja rinteille pääset helposti ja kaupallekin kipaset kävellen. Sijaintinsa vuoksi soveltuu hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi.
Tervetuloa tutustumaan! Pyydä oma esittelyaika.

Asuinpinta-ala m2: 131.0m²
Energialuokka:
Hinta: 189 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Märvehentie 8, 93600, Kuusamo

3mh+oh+k+sauna+kylpyh.+wc Kuusamo Märvehentie 8

Loistavalla sijainnilla lähellä koulua ja markettien palveluita oleva koti, joka kätkee sisäänsä kolme makuuhuonetta, olohuone/keittiö yhdistelmän, kylpytilat ja erillisen wc:n. Talo sijaitsee omalla isolla vehreällä kulmatontilla, jossa mansikkamaa, viinimarjapensaita ja lapsille oma leikkimökki. Autolle paikka autotallissa, polttopuille liiteri. Varastoa voi käyttää tarvittaessa myös kesähuoneena. Taloon on tehty paljon kunnostuksia vuosien varrella; katto, ikkunatja ovet uusittu, käyttövesiputket uusittu ja viemärit kuvattu.
Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin. Varaa oma esittelyaika!

Asuinpinta-ala m2: 103.0m²
Energialuokka: D2018
Hinta: 99 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Maaseläntie 18, 93600, Kuusamo

16 as.h, 2 oh, k, 2 vaateh, 4 sh/wc, 2 toimitoa Kuusamo Maaseläntie 18

Omalla tontilla peruskuntoinen monien mahdollisuuksien talo! Kuusamon keskustan palvelut aivan kävelyetäisyydellä. Tämä suurenkin perheen toiveet toteuttava talo on kokenut mittavat perusparannukset 2001 sekä laajennuksen 2003-2004. Tilaa löytyy moniin tarpeisiin . Talon lämmitysmuotona edullinen kaukolämpö. Kaunis piha avautuu länteen.
Tästä on helppo päivittää oman näköinen tai tämä on mahdollista jakaa useamman perheen kodiksi tai harjoittaa majoitustoimintaa, muokata toimistotilaksi, yksinyrittäjien toimitiloiksi tai hoiva-alan toimitilaksi.
Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle!

Asuinpinta-ala m2: 420.0m²
Energialuokka:
Hinta: 165 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Torankijärventie 6, 93600, Kuusamo

12 mh, oh, k, ph, pkh, s, 8 wc, toimisto Kuusamo Torankijärventie 6

Torangin ulkoilureitin läheisyydessä hoivakotina toiminut tilava omakotitalo. Tämä koti sopii kahdentoista makuuhuoneen takia suuremmallekin perheelle tai yritystoimintaan. Talo sijaitsee tien päässä metsän reunassa ja on siksi rauhallinen paikka asua. Tilava piha-alue, jossa voi touhuta ja harrastaa. Tähän kotiin pääset helposti tutustumaan yksityisesittelyn kautta. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan teille sopiva aika esittelyyn.

Asuinpinta-ala m2: 356.0m²
Energialuokka:
Hinta: 115 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Pohjolanvaarantie 7, 93700, Kuusamo

3 mh, k, oh, khh, ph, s, wc Kuusamo Pohjolanvaarantie 7

Tässä näppärä koti maalaismaisemissa.
Kodin tilat yhdessä tasossa, selkeä ja toimiva pohjaratkaisu. Keittiö/olohuone yhtenäistä, avaraa tilaa. Keittiössä mukavasti säilytystilaa ja tilaa ruokailuryhmälle, leivinuuni ja takka keskeisellä paikalla lisälämmön lähteenä . Talossa kolme makuuhuonetta sekä kodinhoitohuone, josta käynti kylpytiloihin, sekä takapihan katetulle terassille. Erillinen wc , pesuhuoneessa toinen wc-istuin. Kodinhoitohuone tuo helpotusta arkeen. Koko talossa lattialämmitys.

Talon yhteydestä löytyy myös autotalli sekä varasto. Tervetuloa tutustumaan!

Asuinpinta-ala m2: 105.0m²
Energialuokka:
Hinta: 87 000 €
Vuokra:
Omakotitalo, Tolvantie 94, 93900, Kuusamo

Koulurakennus Kuusamo Tolvantie 94

Vuonna 1955 rakennettu kiinteistö on palvellut koulukiinteistönä vuosikymmeniä. 2000-luvun vaihteessa tilat muutettu hoiva- ja asuinkäyttöön. Viimeiset vuodet toiminut vain yhden perheen vakituisessa asuinkäytössä.
Kiinteistölle tulee vesiosuuskunnan vesi, ja käyttövesiputkiremontti on tehty vuonna 2019. Tilaa on riittävästi, joten soveltuu monenlaiseen käyttöön esim. matkailutoimintaan. Riisitunturin kansallispuistoon matkaa vain kymmenen kilometriä ja Rukalle parikymmentä. Ostajaa kehoitetaan tutustumaan kiinteistöön erityistä huolellisuutta noudattaen.

Asuinpinta-ala m2: 562.0m²
Energialuokka:
Hinta: 38 000 €
Vuokra: