KUUSAMO MYYNTIKOHTEET

Rivitalo, Kuusingintie 19, 93600, Kuusamo

2h, k, s Kuusamo Kuusingintie 19

Petäjäkankaan viihtyisällä asuinalueella, mäntypuiden siimeksessä sijaitseva rivitalokoti. Taloyhtiössä on juuri valmistunut vesikattoremontti ja muutenkin asuntoyhtiön omaisuudesta on pidetty hyvää huolta. Kaukolämmön ansiosta asuminen täällä on edullista ja mukavaa. Kullekin huoneistolle on oma, numeroitu autopaikka pihalla. Koulu, päiväkoti , lähikauppa ja Petäjäkankaan ulkoilureitti golf-kenttineen on aivan lähietäisyydessä. Tässä heti vapaa koti!
Asuinpinta-ala m2: 60.0m²
Energialuokka: C2007
Hinta: 60 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Sumpputie 4, 93600, Kuusamo

4h,k,khh,kph,vh/työtila,s,2xwc Kuusamo Sumpputie 4

Tyylikäs ja valoisa rivitalon päätyhuoneisto suositulla asuinalueella. Olohuoneessa akustiikkalevyin varustettu korotettu katto, vaaleat pintamateriaalit, joka mahdollistaa monenlaiset sisustustyylit. Huoneisto kahdessa tasossa, runsaat säilytystilat tarjoaa kodin isommallekin perheelle. Rauhallinen ja luonnonläheinen ympäristö. Takapihalla iso terassi, johon aurinko paistaa pitkin päivää. Lapsien iloksi taloyhtiössä leikkialue, ja lisäksi lähialueella hyvä leikkipuisto. Markettien palvelut kävelyetäisyyden päässä.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin! Pyydä oma henkilökohtainen esittelyaika.

Asuinpinta-ala m2: 102.5m²
Energialuokka: D2013
Hinta: 189 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Evakkotaival 6-8, 93600, Kuusamo

1h, k, s Kuusamo Evakkotaival 6-8

Heti vapaa rivitalon näppärä yksiö hyvällä ja rauhallisella sijainnilla. Pohjaratkaisu on hyvä ja käytännöllinen. Tämä koti on alkuperäisessä kunnossa , josta voit remontoida mieleisesi.
Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu v. 2009, joka tasaa mukavasti sähkökuluja. Aurinkoinen eteläpiha ja terassi sekä autopistokepaikka ja varasto. Hyvät liikuntamahdollisuudet lähietäisyydellä.
Soita ja sovi esittely.

Asuinpinta-ala m2: 37.0m²
Energialuokka: E2013
Hinta: 34 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Kiviharjuntie 4, 93600, Kuusamo

4 h + k + s Kuusamo Kiviharjuntie 4

Remontoitu tilava rivitalokoti rauhallisella asuinalueella lähellä keskustan palveluita. Taloyhtiössä tehty paljon mittavia kunnostuksia, mm. käyttövesiputkistot ja vesikate uusittu. Keittiö, sauna ja kylpyhuonetilat remontoitu modernin nykyaikaisiksi. Iso terassi, joka avautuu lounas/länsi -suuntaan. Huoneistolle kuuluu myös tilava ulkovarasto ja autokatos
Tervetuloa tutustumaan, varaa oma esittelyaikasi!

Asuinpinta-ala m2: 99.0m²
Energialuokka: A2007
Hinta: 104 000 €
Vuokra: