KUUSAMO MYYNTIKOHTEET

Rivitalo, Mäntyseläntie 2, 93600, Kuusamo

3h+tupak+s Kuusamo Mäntyseläntie 2

Nykyaikaisella tekniikalla varustettu uusi ja valoisa muuttovalmis rivitalokoti suositulla Torangin asuinalueella. Tilava ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat pintamateriaalit vaativampaankin makuun, lasitettu terassi etelän suuntaan. Koulu, marketit ja ulkoilualueet löytyvät lähiympäristöstä. Autokatospaikka on mahdollisuus ostaa erillisenä osakkeena.

Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän viehättävään kotiin. Varaa rohkeasti oma esittelyaika!

Asuinpinta-ala m2: 70.0m²
Energialuokka: B2018
Hinta: 153 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Nurminiementie 18, 93600, Kuusamo

3h, k,s Kuusamo Nurminiementie 18

Nyt mahdollisuus hankkia halutulta Lahdentauksen alueelta yksitasoinen rivitalon päätyhuoneisto. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella ja vehreällä puistoon rajoittuvalla tontilla Kuusamojärven rannassa. Taloyhtiössä juuri käyttövesiputkiston saneeraus valmistunut. Huoneistossa on avara ja toimiva pohjaratkaisu, joka antaa huomattavasti neliöitä suuremman vaikutelman. Keittiössä, joka muodostaa olohuoneen kanssa toimivan kokonaisuuden, on uusittu kodinkoneita; sähköliesi, astianpesukone jää-viileäkaappi ja talotuuletin. Olohuoneesta on kulku suurelle aurinkoiselle takapihalle, jossa istutuksia ja terassi. Huoneistossa on myös nettiyhteys ja kaapeli-TV.
Kesäisin pääset veneilemään Kuusamojärven rannasta ja talvisin hiihtolatu menee järvellä muutaman sadan metrin etäisyydellä. Taloyhtiön ulkoiluvälinevarastossa on suksien voitelu mahdollisuus. Tämä koti on heti vapaa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Asuinpinta-ala m2: 73.5m²
Energialuokka: D2007
Hinta: 99 500 €
Vuokra:
Rivitalo, Nuottatie 16-18, 93600, Kuusamo

4h+k+s Kuusamo Nuottatie 16-18

Olen vuonna 1984 valmistunut, siistikuntoinen rivitalon päätyasunto ja etsin uutta omistajaa. Asunnon kaikki pinnat on käyty läpi vuosien saatossa, keittiön kodin koneet, tasot ja kaapistojen ovet on uusittu joitakin vuosia sitten.
Fiksun pohjaratkaisuni ansiosta olen saanut hyödynnettyä neliöni jokaista kulmausta ja nurkkaa myöten.
Yhdistetty olohuone+keittiö yhdistelmä palvelee kalustettavuudellaan erinomaisesti.
Kylpyhuoneessa kodinhoitohuonemainen tila, jossa kiintokaapistot sekä pesuallas. Pesutornille löytyy myös oma paikka. Asunnossa on tottakai oma sauna! Arjen sujuvuutta takaa myös erillinen wc.
Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi erillistä tilavaa vaatehuonetta sekä sisään tulon yhteydessä tilava ulkovarasto ja taloyhtiön tiloissa erillinen varasto. Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu v. 2017 lisäämään asumismukavuutta.
Tervetuloa tutustumaan!

Asuinpinta-ala m2: 92.5m²
Energialuokka: C2007
Hinta: 99 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Uivelontie 3, 93600, Kuusamo

3h, k, s Kuusamo Uivelontie 3

Kaunis rivitalokolmio loistavalla sijainnilla Kuusamon keskustan tuntumassa. Tämä vuonna 2017 rakennettu yhtiö on kaukolämmössä ja autokatospaikat ovat rakennettu mukavan väljästi piha-alueelle.
Asunnon kauniit vaaleat pinnat tuovat valoisuutta ja tupakeittiö tuo avaruutta tilaan. Säilytystilaa täältä löytyy hyvin. Asunnolle kuuluu ulkovarasto heti siäänkäynnin yhteydessä sekä todella tilava lasitettu terassi. Myyntihintaan sisältyy autokatospaikka AK1 (12,5 m²) osakkeet nrot 784-786 4.900 euroa.

Tämä koti sijaitsee lähellä palveluita ja erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Liikuntahalli on vain kiven heiton päässä ja Nilonkankaan koulu puolen kilometrin päässä. Lisäksi lähistöltä löytyy mm. kuntosali, hiihtoladut ja jäähalli.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde!
Sovi oma esittelyaikasi!

Asuinpinta-ala m2: 65.0m²
Energialuokka: C2013
Hinta: 149 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Sumpputie 4, 93600, Kuusamo

3h, k, s Kuusamo Sumpputie 4

Valoisa kaksikerroksinen rivitaloasunto Ruijan alueelta hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Alakerrassa on olohuone, keittiö, makuuhuone, pesuhuone/wc ja sauna, yläkerrasta löytyvät makuuhuone ja erillinen iso wc. Huoneistolle kuuluu ulkovarasto sisäänkäynnin yhteydessä sekä erillinen lämmin häkkivarasto ja tilava vaatehuone, jonne käynti eteisestä. Hyvin hoidettu oma takapiha länteen päin sekä iso lasitettu terassi. Asunnossa on lisäksi keskuspölynimuri. Osakkeelle kuuluu autokatospaikka, joka sisältyy myyntihintaan. Vaivatonta ja edullista asumista; taloyhtiöllä oma tontti ja kaukolämpö.

Kuusamon kauniit ulkoilureitit ovat vierellä, keskustaan matkaa on n. yksi kilometri, marketeille matkaa on 700 m, päiväkoti sekä koulut lähellä. Tervetuloa tutustumaan!

Asuinpinta-ala m2: 69.0m²
Energialuokka: D2013
Hinta: 119 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Katekeetantie 1, 93600, Kuusamo

2h, kk, s Kuusamo Katekeetantie 1

Kuusamon keskustan läheisyydessä tarjolla muuttovalmis rivitaloasunto 1987 valmistuneesta ja hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Näppärä 48 neliön kaksio on remontoitu kauttaaltaan mukaan lukien sauna ja pesuhuone. Tässä kodissa on myös rauhallinen ja tilava takapiha. Tämä koti on kaukolämmössä, joten asumiskulut ovat edulliset. Tässä loistava vaihtoehto ensiasunnoksi tai sijoittajalle. Otathan yhteyttä, niin käydään katsomassa?
0440 897723 [email protected]

Asuinpinta-ala m2: 48.0m²
Energialuokka: D2013
Hinta: 72 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Samostentie 1-3, 93600, Kuusamo

2h, k, s Kuusamo Samostentie 1-3

Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän heti vapaaseen ja hyvin pidettyyn rivitalokotiin.

Koti on kuin unelma. Hyvä ja avara pohjaratkaisu, olohuoneen isot ikkunat avautuvat lounaaseen ja lasitettu terassi antaa lisää asumismukavuutta. Huoneiston vaaleat sävyt mahdollistaa monenlaiset sisustustavat. Makuuhuoneessa ja eteisessä liukuovikaapistot, moderni kylpyhuone pienellä kodinhoitotilalla, ja oma sauna täydentää tämän laadukkaan kokonaisuuden.
Täällä voit todella nauttia asumisesta liikuntapalvelujen ja lenkkipolkujen läheisyydessä. Keskustan palvelutkin löytyvät kävelymatkan päästä. Tilava varastohuone sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.

Autokatospaikka omina osakkeina myydään erillishintaan 4.900 euroa.
Soita ja sovi oma esittely!

Asuinpinta-ala m2: 51.0m²
Energialuokka: C2013
Hinta: 122 000 €
Vuokra:
Rivitalo, Ruijantie 6, 93600, Kuusamo

3h, k, s, parvi Kuusamo Ruijantie 6

Rauhalliselta Ruijan asuinalueelta heti vapaa, tilava peruskuntoinen 2-tasoinen rivitalon päätyhuoneisto. Keittiö yhtenä yksikkönä olohuoneen kanssa, luoden toimivan kokonaisuuden.
Tilavassa olohuonekeittiössä korotettu sisäkatto ja paljon ikkunoita tuoden valoisuutta. Tilavat makuuhuoneet, joista yksi alakerrassa ja yksi ylhäällä.
Kylpyhuone ja sauna sijaitsee yläkerrassa , kylpyhuoneen yhteydessä wc. Yläkerrassa myös 8,5 m² aulatila, joka toimii erillisenä harrastetilana.
Tämän huoneiston valttina on suojaisa takapiha, joka rajoittuu puistoalueeseen. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka ja tilava huoneistovarasto.
Ruijan asuinalue tarjoaa asukkailleen rauhallisuutta ja turvallisuutta sekä loistavat lähipalvelut mm. marketit ja ulkoilumahdollisuudet.

Vallitsevan tilanteen vuoksi järjestämme kohteissamme toistaiseksi vain yksityisesittelyjä. Yksityisesittelyt järjestyvät edelleen joustavasti teille parhaaseen aikaan. Ota yhteyttä välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi. Tervetuloa tutustumaan!

Asuinpinta-ala m2: 70.5m²
Energialuokka: D2007
Hinta: 85 000 €
Vuokra: